Calendar

 
 

Începând cu data de 14.01.2015 Fundaţia pentru Cultură şi Educaţie Ecologistă ECOTOP Oradea implementează, în calitate de partener alături de comuna Cornu Luncii din judeţul Suceava, în calitate de solicitant și de organizaţiile: Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina, Asociatia KULT-ART si Die Querdenker, partenerul transnaţional din Austria, un nou proiect denumit „Social Economy 4 All”, cofinanțat de Uniunea Europeană din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară nr. 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenție 6.1: „Dezvoltarea economiei sociale“.

Obiectivul proiectului este crearea unui model integrat, pentru sprijinirea pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile din regiunile nord est şi nord vest ale României, prin dezvoltarea unor structuri de economie socială care să conducă la promovarea unei societăţi europene inclusive şi coezive.

În cadrul acestui proiect se vor organiza sesiuni de formare profesională cu instruire la locul de muncă pentru categoriile sociale supuse riscului de excluziune socială, în special persoane cu dizabilităţi, persoane care trăiesc din venitul minim garantat, familii cu peste 2 copii, familii monoparentale, femei , persoane de etnie rromă.

Cursurile sunt oferite gratuit pentru categoriile sociale enumerate mai sus şi sunt acreditate de Agenţia Naţională de Calificări (ANC) a Ministerului Muncii. La finalul instruirii persoanele din judetul Bihor care se vor inscrie si vor termina cursul vor obţine un certificat de calificare în domeniul "muncitor peisagist floricultor".

Pentru informaţii suplimentare în legătură cu acest proiect si cum puteti beneficia de aceste cursuri gratuite vă rugăm să luaţi legătura cu noi la următoarea adresă de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau, la telefon 0359/425590 sau sa vizitati pagina web a proiectului: www.socialeconomy4all.ro

Înapoi sus